Καθησυχαστικός για την εκτέλεση του προϋπολογισμού ο Γ. Αλογοσκούφης

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 13:38

Bούληση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει με όλα τα μέσα στην καλή υλοποίηση του προϋπολογισμού με τον έλεγχο των δαπανών και την προσπάθεια για την επίτευξη όλων των στόχων και τα έσοδα, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, όπως είπε ο υπουργός, η κυβέρνηση έχει τη βούληση να προχωρήσει και στις μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν στην ελληνική οικονομία τη δυναμική που χρειάζεται για να συνεχίσει να αναπτύσσεται με ρυθμούς μεγαλύτερους από την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και να αντιμετωπίσει προβλήματα που έχουν να κάνουν και με τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, αλλά και με την περαιτέρω καλή πορεία της οικονομίας.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Αλογοσκούφης, κατά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό εξετάστηκαν οι επιπτώσεις των διεθνών οικονομικών εξελίξεων στην ελληνική οικονομία. Όπως σημείωσε, οι επιπτώσεις είναι αρκετές και στην ευρωπαϊκή οικονομία από τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και στον ευρωπαϊκό πληθωρισμό, «ορισμένες από τις οποίες βλέπουμε και στη χώρα μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα