ΠΑΣΟΚ: «Ο προϋπολογισμός έχει εκτροχιαστεί»

Επίθεση Λ. Κατσέλη στον ΥΠΟΙΟ
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 17:51
A- A A+

Επίθεση στον υπουργό Οικονομίας εξαπολύει η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη με αφορμή σημερινές δηλώσεις του για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

«Ο προϋπολογισμός έχει εκτροχιαστεί και ο κ. Αλογοσκούφης συνεχίζει προκλητικά να κρύβει την πραγματικότητα και τις σοβαρές ευθύνες που έχει ο ίδιος και η κυβέρνησή του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της.

Η κ. Κατσέλη αναφέρει ακόμη πως «το δημόσιο έλλειμμα έχει ξεπεράσει την "κόκκινη γραμμή" του 3% και ο αρμόδιος επίτροπος επιβεβαιώνει ότι ο κ. Αλογοσκούφης και το επιτελείο του χρησιμοποιούν αλχημείες και δημιουργική λογιστική».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσθέτει πως ο υπουργός Οικονομίας «μιλά για τη δήθεν καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας όταν η ανταγωνιστικότητα καταρρέει, ο πληθωρισμός έχει εκτοξευτεί σχεδόν στο 5%, η οικονομική δραστηριότητα επιβραδύνεται πλέον επικίνδυνα».

«Φαίνεται ότι ο κ. Αλογοσκούφης και το επιτελείο του είτε ηθελημένα είτε από άγνοια δεν παρακολουθούν τις εκθέσεις των διεθνών οργανισμών και οίκων, οι εκτιμήσεις των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με τις δικές του εκτιμήσεις για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας» συμπληρώνει.

Καταλήγοντας επαναλαμβάνει τις επικρίσεις της τη μη ενεργοποίηση του Ταμείου κατά της Φτώχειας, το οποίο, όπως αναφέρει, κοντεύει να γίνει ανέκδοτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή