Συνάντηση ΥΠΟΙΚ με ευρωβουλευτές της Επιτροπής Απασχόλησης

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 12:59
UPD:13:02
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι ευρωβουλευτές ενημερώθηκαν από τον κ. Στουρνάρα σχετικά με τις προτεραιότητες της επερχόμενης ελληνικής Προεδρίας (φωτογραφία αρχείου).

Στην ανάγκη τόνωσης της απασχόλησης, αλλά και παροχής ρευστότητας στην αγορά, κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις συμφώνησαν κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι ευρωβουλευτές ενημερώθηκαν από τον κ. Στουρνάρα σχετικά με τις προτεραιότητες της επερχόμενης ελληνικής Προεδρίας, καθώς και για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Όπως τόνισε ο υπουργός, η ελληνική Προεδρία το πρώτο εξάμηνο του 2014, θα επικεντρωθεί στην εμβάθυνση της ΟΝΕ και ιδιαίτερα στην κοινωνική της διάσταση, ώστε οι υπάρχοντες οικονομικοί δείκτες να συμπεριλάβουν και τον κοινωνικό παράγοντα – ενσωματώνοντας αντίστοιχους δείκτες- με στόχο την χάραξη αποτελεσματικότερης πολιτικής για την αποκατάσταση των οικονομικών ανισορροπιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα