Β. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση με φωτογραφικές διατάξεις προστατεύει «ημετέρους»

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2006 17:40
UPD:17:48

Για φωτογραφικές διατάξεις προκειμένου να προστατεύσει «ημετέρους», κατηγορεί την κυβέρνηση η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας για την Κεφαλαιαγορά και τις συμβάσεις έργου και υπηρεσιών από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/07/1211765.htm .

Η κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει σκανδαλώδη την τροπολογία που κατατέθηκε από τον κ. Αλογοσκούφη -ενώ, όπως σημείωνει στο σχέδιο που δημοσιοποιήθηκε υπέγραφε και ο κ. Παπαληγούρας- επισημαίνοντας ότι επιχειρείται να απαλλαγούν εκ των προτέρων στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει, με την ίδια τροπολογία η κυβέρνηση προχωρεί «σε απευθείας αναθέσεις συμβάσεων έργου ή παροχής υπηρεσιών κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας που η ίδια ψήφισε και των βασικών αρχών της δημοσιότητας και του ανταγωνισμού που προβλέπονται από τις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Είναι φανερό», καταλήγει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, «ότι η κυβέρνηση στο πλαίσιο μικροπολιτικών υπολογισμών, επιδιώκει να μοιράσει "πίττα" σε "ημετέρους" με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες που θα εκθέσουν τη χώρα μας διεθνώς για ακόμη μία φορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα