Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Η Εθνική στο επίκεντρο
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 10:13
UPD:10:52

Egnatia Finance: «Αναμένουμε η αγορά να συνεχίσει να σταθεροποιείται, καθώς δεν υπάρχουν ειδήσεις, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ανοδικά. Η Hyatt και η Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα σήμερα, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί επίσης και η Εθνική Τράπεζα, που ανακοίνωσε χθες θετικά αποτελέσματα».

Praxis Securities: «Θετικά αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση επικουρούμενη κυρίως από τα θετικά και ανώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/25/1123981.htm ».

Euroxx Securities: «Μετά από ακόμα συνεδρίαση εχθές στην περιοχή των 3.500 μονάδων η αγορά σήμερα ενδέχεται να πάρει τάση από τα εντυπωσιακά, και καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών, αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας... Η Ευρώπη εχθές έκλεισε με αρνητικό πρόσημο χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται μεταστροφή της τάσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην Αμερική οι αγορές ήταν εχθές κλειστές λόγω της αργίας της γιορτής των Ευχαριστιών».

Aspis Bank: «Θεωρούμε ότι οι δείκτες θα επηρεαστούν θετικά από τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα της Εθνικής, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται και μια ανοδική αντίδραση της μετοχής της ΔΕΗ».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες 0,15% χαμηλότερα με τον τζίρο να ανέρχεται στα €203εκ. (-16%). Το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι περιορισμένες ρευστοποιήσεις με μέτριους όγκους συναλλαγών. Οι μετοχές μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσίασαν καλύτερη απόδοση. Ο FTSE-20 σημείωσε απώλειες 0,24%, ενώ ο FTSE-40 κατέγραψε άνοδο 0,25%. Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τα οποία αναμένεται να διατηρήσουν το θετικό κλίμα στην αγορά».

Emporiki Investment Bank: «Εκτιμούμε ότι ο γενικός δείκτης θα ξεκινήσει ανοδικά κατά την σημερινή συνεδρίαση υποκινούμενος κυρίως από την θετική εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσουν οι μετοχές των τραπεζών έπειτα από τη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου της Εθνικής που ξεπέρασαν σημαντικά τις εκτιμήσεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα