Εκδήλωση του ΙΟΒΕ για την παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή αγορά επενδύσεων

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2004 13:25

Εκδήλωση με τίτλο: «Η Ελλάδα Στη Διεθνή Αγορά Επενδύσεων», θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της ειδικής μελέτης του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) η οποία θα σκιαγραφεί το ρόλο των ξένων επενδύσεων στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: Παναγιώτης Θωμόπουλος, Υποδιοικητής Τράπεζας Ελλάδος, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, Γεώργιος Ζανιάς, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας, Γεώργιος Αλογοσκούφης, Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων Νέας Δημοκρατίας και Κωνσταντίνος Μπακούρης, Μέλος Δ.Σ, Βιοχάλκο

Στο θέμα των επενδύσεων θα τοποθετηθούν επίσης οι εμπορικοί ακόλουθοι των πρεσβειών της Γερμανίας, Γαλλίας, Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης θα απευθύνει η κ. Ανδρονίκη Μπούμη, Πρόεδρος Δ.Σ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΙΟΒΕ. Τα συμπεράσματα της μελέτης θα παρουσιάσει ο καθηγητής κ. Θεοδόσιος Παλάσκας, Διευθυντής Έρευνας του ΙΟΒΕ, ενώ, την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σεραφειμ Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Σύνταξης της Οικονομικής Καθημερινής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα