ISO 9001:2000 στην Εταιρεία Στοιχημάτων Α.Ε.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2004 14:17

ΚΑΤΑ ISO 9001:2000 πιστοποιήθηκε η Εταιρεία Στοιχημάτων Α. Ε., μέλος του Ομίλου Intralot, μετά από σχετικό έλεγχο και αξιολόγηση του φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas QI.

Η πιστοποίηση αφορά το σχεδιασμό, οργάνωση, λειτουργία, διαχείριση κινδύνου, υποστήριξη και προβολή στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Εταιρεία Στοιχημάτων Α.Ε., η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000 αφορά ουσιαστικά το σύνολο των λειτουργιών της εταιρείας «καταδεικνύοντας την αρτιότητα και ποιότητα των υπηρεσιών που έχει αναπτύξει, μέσω της εμπειρίας της , στη διοργάνωση παιχνιδιών Προκαθορισμένης Απόδοσης».

Επιπροσθέτως, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η πιστοποίηση παρέχει ένα πλαίσιο το οποίο εγγυάται τη συστηματική προσέγγιση στην διαδικασία διαχείρισης έργων, καθώς και σωστή αξιολόγηση των αναγκών των πελατών της.

Η Εταιρεία Στοιχημάτων Α. Ε. παρέχει υπηρεσίες οργάνωσης και λειτουργίας παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης σε οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Χιλή και Ρουμανία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα