X.A. - Aποφάσεις

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2004 12:48

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ, αφού έλαβε υπ΄όψιν ότι η εταιρία «VODAFONE GROUP PLc», μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης στις 22-1-2004, κατέχει το 98,228% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕ» εγκρίνει την ένταξη των μετοχών της «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕ» στην ειδική κατηγορία ¨χαμηλής ρευστότητας¨ από αύριο 27-1-2004.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.049.130 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 3.574.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 11.310.870 κοινών μετοχών της εταιρίας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ A.Β.Ε.E.» που προέκυψαν από το πρόσφατο split της μετοχής της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 141.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση τίτλων Ελληνικού Δημοσίου.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

· Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ A.Β.Ε.E.» με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,80 σε 0,82 ευρώ, από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα