Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2004 12:48

X.A. - Aποφάσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ, αφού έλαβε υπ΄όψιν ότι η εταιρία «VODAFONE GROUP PLc», μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης στις 22-1-2004, κατέχει το 98,228% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕ» εγκρίνει την ένταξη των μετοχών της «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕ» στην ειδική κατηγορία ¨χαμηλής ρευστότητας¨ από αύριο 27-1-2004.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.049.130 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 3.574.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 11.310.870 κοινών μετοχών της εταιρίας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ A.Β.Ε.E.» που προέκυψαν από το πρόσφατο split της μετοχής της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 141.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση τίτλων Ελληνικού Δημοσίου.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

· Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ A.Β.Ε.E.» με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,80 σε 0,82 ευρώ, από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.