1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας από τη Ναυτεμπορική

«Επιχειρώντας στο μέλλον, 2015 – 2020», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 7 Μαΐου 2015
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 11:09
UPD:11:12

Αναδεικνύοντας διαχρονικά, μέσα από τη θεματογραφία της, τη σημασία που έχει για τη χώρα μας η υγιής, καινοτόμος και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα, η Ναυτεμπορική διοργανώνει τo 1o Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, με θέμα «Επιχειρώντας στο μέλλον, 2015 – 2020», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των αρμόδιων θεσμικών φορέων, Έλληνες επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη παραδοσιακών και νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων και πρωτοπόροι start uppers θα δώσουν το «παρών», για να εκθέσουν τις απόψεις τους, να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους και να συμμετάσχουν σε ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο.

"Επιχειρώντας στο Μέλλον, 2015 - 2020" - 1ο Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα από τη #Naftemporiki. #Νconferences #epixeirimatikotita

Posted by naftemporiki.gr on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Στόχος του συνεδρίου είναι να αξιολογηθεί το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο για την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και ταυτόχρονα να καταγραφούν οι δράσεις τις οποίες η κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει για την ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων, στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Αποβλέπει ακόμη να αναδειχθεί η σημασία της χρηματοδότησης και των επενδύσεων για τις επιχειρήσεις, να καταγραφούν οι διαθέσιμες πηγές δανεισμού, να διερευνηθεί κατά πόσον η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα και η διαφοροποίηση των εταιριών και των προϊόντων ή υπηρεσιών, δημιουργούν συνθήκες  επιτυχημένης εξωστρεφούς επιχείρησης, με σημαντικές εξαγωγικές επιδόσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα