Οι ελληνικοί οίκοι υψηλής ραπτικής επενδύουν στις διεθνείς πασαρέλες

Τι λένε στη «N» σχεδιαστές της παλαιότερης αλλά και της νέας γενιάς
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 13:17
UPD:13:17
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Η 17η AXDW θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή 31 Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και διεθνών fashion brands.

Από την έντυπη έκδοση

Με εξωστρέφεια, προϊόντα με καλή σχέση ποιότητας / τιμής και άνοιγμα στη χονδρική αντιμετωπίζουν την οικονομική λαίλαπα των τελευταίων ετών οι Ελληνες σχεδιαστές μόδας, οι επιδόσεις των οποίων φτάνουν τον πήχη της διεθνούς haute couture, καθώς οι δημιουργίες τους επιλέγονται από διάσημες star - από την Keira Knightley, τη Rihanna, την Diane Kruger και τη Maria Menounos μέχρι την Beyonce, την Jennifer Lopez, την Alexa Chung και τη Sarah Jessica Parker.

Η Σήλια Κριθαριώτη δεν χρειάζεται συστάσεις στο club της διεθνούς show biz, όπως και ο Βασίλης Ζούλιας, ο πρώτος Ελληνας σχεδιαστής που παρουσίασε την κολεξιόν του στη Νοlcha Fashion Week της Νέας Υόρκης.

Η Σοφία Κοκοσαλάκη, γνωστή και από τη δουλειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο Βρεττός Βρεττάκος, η Μαίρη Κατράντζου, ο Αγγελος Μπράτης, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, ο Δημήτρης Ντάσιος και πολλοί ακόμη έχουν διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες και αποτελούν καλούς πρεσβευτές της Ελλάδας στον διεθνή κόσμο της μόδας.

ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - [email protected]

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα