X.Α.: Aποφάσεις

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 11:14

To Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση τα κάτωθι ενημερωτικά δελτία των εισηγμένων εταιριών:

· «ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

· «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

· Η εταιρία «ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 19.863.016 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,30 με αναλογία 6 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές ή προνομιούχες μετοχές.

· Η εταιρία «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 1.436.800 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 2,40 με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10 παλαιές.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 36.901.880 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 104.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «LAMDA DEVELOPMENT A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan).

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 52.184 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Ο. ΔΑΡΙΓΚ & Σ.Ι.Α. Α.Β.Ν.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή 207 Ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο.

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 149.495 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «FORTHNET A.E.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας και των συνδεδεμένων εταιριών.

To Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε για το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας :

· «INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» για την εξαγορά της εταιρίας «ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΣΚ
  • ΓΔ
  • ΚΤΗΛΑ
  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα