Vodafone: Συνεργασία με την κυπριακή Cytamobile

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 11:26
UPD:11:27

ΣΥΜΦΩΝΙΑ συνεργίας με την κυπριακή Cytamobile, εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ), υπέγραψε ο όμιλος Vodafone.

Μετά από την υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας, η οποία αποτελεί τη 13η συμφωνία συνεργασίας του Ομίλου, η ΑΤΗΚ αποτελεί μέλος του Ομίλου της Vodafone.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η συγκεκριμένη συμφωνία πρόκειται να επιφέρει τα μέγιστα οφέλη στους συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας, καθώς θα απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει ο Όμιλος Vodafone όταν θα βρίσκονται στην Κύπρο, ενώ η περιαγωγή θα τους παρέχεται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Vodafone Ελλάδας συνέβαλε στην επίτευξη της εν λόγω συμφωνίας εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο τις συνέργιες που έχει αναπτύξει με την κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών, καθώς και τις ομοιότητες στην κουλτούρα και την επιχειρηματική δυναμική της κυπριακής αγοράς με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η Cytamobile θα μετονομαστεί σε Cytamobile-Vodafone και θα προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Vodafone στην Κύπρο. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να γίνει περαιτέρω γνωστό το όνομα της Vodafone στην κυπριακή αγορά και να διευρύνει τις παγκόσμιες δραστηριότητές της. Οι δύο εταιρείες πρόκειται να συνεργαστούν περαιτέρω στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τόσο για τη διεθνή όσο και για την κυπριακή αγορά.

Οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων που προκύπτουν από την παγκόσμια δραστηριοποίηση της Vodafone, ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να επικοινωνούν αδιάκοπτα όταν βρίσκονται στην Κύπρο μέσα από το δίκτυο της Cytamobile.

Ο Peter Bamford, Chief Marketing Officer του Ομίλου Vodafone είπε σχετικά: «Η στρατηγική του Ομίλου σχετικά με τις Συμφωνίες Συνεργασίας που συνάπτει ενδυναμώνεται σταθερά παρέχοντας παράλληλα σημαντικά οφέλη τόσο στις τοπικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όσο και στην ίδια την Vodafone. Η σχέση της Vodafone και της Cytamobile θα διευκολύνει τους πελάτες μας στην περιοχή και θα τους προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Ο Νίκος Τιμοθέου, Γενικός Διευθυντής της ΑΤΗΚ δήλωσε: «Η συγκεκριμένη συμφωνία καθιστά την Cytamobile μέλος του μεγαλύτερου δικτύου κινητής επικοινωνίας παγκοσμίως, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να εμπλουτίσουμε την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας και θα ενισχύσει περαιτέρω το όραμά μας να είμαστε η πλέον ανταγωνιστική εταιρεία στην κυπριακή αγορά».

Η ΑΤΗΚ παρέχει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών φωνής και δεδομένων. Η Cytamobile είναι η ονομασία κάτω από την οποία λειτουργούν οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας και αριθμεί περισσότερους από 560.000 συνδρομητές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα