Vivodi Telecom - Τεχνολογία x-DSL για υψηλές ταχύτητες

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2001 18:16

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταχύτητες που αλλάζουν τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι Ελληνες συνδρομητές τηλεπικοινωνιών, μέσω της τεχνολογίας x-DSL που υλοποίησε η Vivodi Telecom, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Το x-DSL αυξάνει τη χωρητικότητα του απλού καλωδίου χαλκού που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται μόνο για απλή φωνητική τηλεφωνία. Οι πελάτες της Vivodi Telecom μπορούν μέσα από το ίδιο απλό χάλκινο καλώδιο να έχουν πολλαπλές υπηρεσίες όπως σταθερή τηλεφωνία, Ιντερνετ, μεταφορά δεδομένων μέσω ιδεατών ιδιωτικών δικτύων, βίντεο και όλες τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας της εταιρείας, με ταχύτητες οι οποίες φτάνουν μέχρι και τα οκτώ MB.

Αρχικά θα προσφέρονται πακέτα υπηρεσιών x-DSL σε επιχειρήσεις με ταχύτητες από 64kb/δευτερόλεπτο μέχρι και 8Μb/δευτερόλεπτο, ενώ για τους ιδιώτες οι ταχύτητες των πακέτων x-DSL θα είναι από 64kb/δευτερόλεπτο μέχρι και 512Κb/δευτερόλεπτο.

Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο υλοποίησης της τεχνολογίας x-DSL, που είναι άμεσα διαθέσιμη στους συνδρομητές της Vivodi σε ορισμένες περιοχές της Αττικής και πολύ σύντομα θα διατίθεται σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη ολοκλήρωση της διασύνδεσης του δικτύου της εταιρείας με το υπάρχον δίκτυο του ΟΤΕ σε 75 σημεία πανελλαδικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα