Ο τρίτος διαγωνισμός για τη μετεγκατάσταση υπουργείων

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2001 18:44
UPD:18:46

Συνολικά οκτώ προτάσεις κατατέθηκαν στον τρίτο διαγωνισμό που διεξήγαγε η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) στο πλαίσιο του προγράμματος μετεγκατάστασης των υπηρεσιών επιτελικής διοίκησης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, την περασμένη Παρασκευή κατατέθηκαν οι προσφορές για τα ακίνητα μετεγκατάστασης των υπηρεσιών των υπουργείων Οικονομίας & Οικονομικών και Ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού 63,8 δισ. δρχ. Για το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών οι εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές για το νέο κτίριο του (γραφειακοί χώροι 53.900 τ.μ.) είναι οι εξής: 1. Πρότυπος Κτηματική Τουριστική ΑΕ και 2. ΑΤΕ Γνώμων-Γεκάτ ΑΤΕ-Κορωνίς ΑΕ-Κ.Μπαλάφας ΑΤΕ-Αθηναϊκή Τεχνική-ELK River Limited.

Για το υπουργείο Ανάπτυξης κατέθεσαν προσφορές για τα νέα γραφεία 34.100 τ.μ. οι εξής: 1. Αξων-Κοινοπραξία Εταιριών ΑΤΤΙΚΑΤ 2. Κάμινος ΑΕ-Βέρσα Αε-Δημητρακόπουλος-Α.Μπράμης 3. Πρότυπος Κτηματική Τουριστική ΑΕ 4. ΑΤΕ Γνώμων-Γεκάτ ΑΤΕ-Κορωνίς ΑΕ-Κ.Μπαλάφας ΑΤΕ-Αθηναϊκή Τεχνική-ELK River Limited 5. Three V BV και 6. Ράμπρο Εστέϊτς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα