Παράδοση της κ/φ «Νικηφόρος» στο ΠΝ

Μιχαλολιάκος: H κυβέρνηση στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά εργατικά χέρια
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2004 16:57

Παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η παράδοση της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μετά την ξενάγησή του στο πλοίο και κατά την έξοδό του από αυτό, ο κ. Μιχαλολιάκος, ερωτηθείς για τη σημασία της ένταξης της νέας μονάδας στη δύναμη του Στόλου, δήλωσε: «Όσο πιο ισχυρός είναι κάποιος, τόσο πιο ελεύθερος αισθάνεται. Και οι Έλληνες στην πολιτιστική κληρονομιά των οποίων το ιδανικό της Ελευθερίας και το αγαθό της Ειρήνης έχουν κυρίαρχο ρόλο, το νιώθουν αυτό εντονότερα. Η Πολιτική ηγεσία αυτό το γνωρίζει και ενισχύει την αποτρεπτική ικανότητα του Πολεμικού Ναυτικού».

Αναφερόμενος στα αιτήματα που διατύπωσε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων προς την πολιτική ηγεσία κατά την ομιλία του στην τελετή παραδόσεως, ο κ. υφυπουργός επαναβεβαίωσε τη βούληση της κυβερνήσεως «να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις, την ελληνική σκέψη και τα ελληνικά εργατικά χέρια πάνω στη βάση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα