Νέα έκδοση της υπηρεσίας Websmart από τη Forthnet

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2004 18:20

Τη νέα έκδοση της υπηρεσίας Websmart για πρόσβαση σε χρηματιστηριακές πληροφορίες και δεδομένα, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη επενδυτή, παρουσίασε η Forthnet.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, η νέα έκδοση Websmart (version 3.0), ανταποκρίνεται στις ολοένα και πιο σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών για ευέλικτη και πλήρη χρηματιστηριακή ενημέρωση. Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται η δυνατότητα πολλαπλής πρόσθεσης και διαγραφής συμβόλων με drag & drop μεταξύ χαρτοφυλακίων, η δυνατότητα σύγκρισης ισολογισμών, το γράφημα SmartChart (απεικόνιση ημερήσιων και ιστορικών γραφημάτων, σύγκριση μέχρι και 10 μετοχών ή δεικτών, δείκτες τεχνικής ανάλυσης, καθώς και απεικόνιση ειδήσεων, splits, μερισμάτων και πακέτων), η σύγκριση και το φιλτράρισμα μετοχών με βάση ένα μεγάλο αριθμό κριτηρίων, καθώς και η σύγκριση και το φιλτράρισμα αμοιβαίων κεφαλαίων.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ανανεωμένη μορφή της εφαρμογής της Βοήθειας (Help), καθιστά τη χρήση του πακέτου ακόμα πιο εύκολη μια και περιέχει αναλυτικές επεξηγήσεις των νέων του δυνατοτήτων συνοδευόμενες από σχετικά επεξηγηματικά εικονίδια.

Η νέα έκδοση WebSMART διατίθεται έως και τις 31 Μαΐου 2004 με εκπτωτική προσφορά ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο συνδρομής (5% έκπτωση για τρίμηνο πακέτο, 10% για εξάμηνο πακέτο και 15% για ετήσιο πακέτο).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα