Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2004 18:20

Νέα έκδοση της υπηρεσίας Websmart από τη Forthnet

Τη νέα έκδοση της υπηρεσίας Websmart για πρόσβαση σε χρηματιστηριακές πληροφορίες και δεδομένα, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη επενδυτή, παρουσίασε η Forthnet.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, η νέα έκδοση Websmart (version 3.0), ανταποκρίνεται στις ολοένα και πιο σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών για ευέλικτη και πλήρη χρηματιστηριακή ενημέρωση. Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται η δυνατότητα πολλαπλής πρόσθεσης και διαγραφής συμβόλων με drag & drop μεταξύ χαρτοφυλακίων, η δυνατότητα σύγκρισης ισολογισμών, το γράφημα SmartChart (απεικόνιση ημερήσιων και ιστορικών γραφημάτων, σύγκριση μέχρι και 10 μετοχών ή δεικτών, δείκτες τεχνικής ανάλυσης, καθώς και απεικόνιση ειδήσεων, splits, μερισμάτων και πακέτων), η σύγκριση και το φιλτράρισμα μετοχών με βάση ένα μεγάλο αριθμό κριτηρίων, καθώς και η σύγκριση και το φιλτράρισμα αμοιβαίων κεφαλαίων.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ανανεωμένη μορφή της εφαρμογής της Βοήθειας (Help), καθιστά τη χρήση του πακέτου ακόμα πιο εύκολη μια και περιέχει αναλυτικές επεξηγήσεις των νέων του δυνατοτήτων συνοδευόμενες από σχετικά επεξηγηματικά εικονίδια.

Η νέα έκδοση WebSMART διατίθεται έως και τις 31 Μαΐου 2004 με εκπτωτική προσφορά ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο συνδρομής (5% έκπτωση για τρίμηνο πακέτο, 10% για εξάμηνο πακέτο και 15% για ετήσιο πακέτο).