Νέο πακέτο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας από Telepassport και ΤΙΜ

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2004 16:33

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που συνδυάζει τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία με τη δυνατότητα σύνδεσης στο Ιντερνετ για τους συνδρομητές τους, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Telepassport και ΤΙΜ .

Πρόκειται για τα πακέτα TPH Smile Pack και TPH Free Pack, στα οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συγκαταλέγονται: α) υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σε συμφέρουσες τιμές, β) σύνδεση κινητής τηλεφωνίας που βασίζεται στο οικονομικό πρόγραμμα ΤΙΜ 130 και προσφέρει 130 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας με πάγιο κόστος 20,50 ευρώ/μήνα +ΦΠΑ, και γ)απεριόριστη πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω της υπηρεσίας TPH Web Pack, η οποία προσφέρεται προαιρετικά με πάγιο κόστος 6 ευρώ/μήνα +ΦΠΑ.

Οι συνδρομητές των συγκεκριμένων πακέτων που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω πιστωτικής κάρτας, θα έχουν επιπλέον μηνιαία έκπτωση στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της TelePassport που κυμαίνεται από 6% έως 10%. Οι συνδρομητές του TPH Smile Pack μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα