Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2004 16:33

Νέο πακέτο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας από Telepassport και ΤΙΜ

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που συνδυάζει τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία με τη δυνατότητα σύνδεσης στο Ιντερνετ για τους συνδρομητές τους, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Telepassport και ΤΙΜ .

Πρόκειται για τα πακέτα TPH Smile Pack και TPH Free Pack, στα οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συγκαταλέγονται: α) υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σε συμφέρουσες τιμές, β) σύνδεση κινητής τηλεφωνίας που βασίζεται στο οικονομικό πρόγραμμα ΤΙΜ 130 και προσφέρει 130 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας με πάγιο κόστος 20,50 ευρώ/μήνα +ΦΠΑ, και γ)απεριόριστη πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω της υπηρεσίας TPH Web Pack, η οποία προσφέρεται προαιρετικά με πάγιο κόστος 6 ευρώ/μήνα +ΦΠΑ.

Οι συνδρομητές των συγκεκριμένων πακέτων που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω πιστωτικής κάρτας, θα έχουν επιπλέον μηνιαία έκπτωση στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της TelePassport που κυμαίνεται από 6% έως 10%. Οι συνδρομητές του TPH Smile Pack μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.