Νέα επενδυτικά προϊόντα από την HSBC

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2004 16:00
UPD:16:02

Τη διάθεση νέων επενδυτικών προϊόντων της σειράς HSBC Capital Secured Growth Funds και στην Ελλάδα ανακοίνωσε η τράπεζα HSBC. Πρόκιεται για τα δύο νέα Αμοιβαία Κεφάλαια, το Nasdaq Bonus Fund και το Asia Bonus Fund.

Το Nasdaq Bonus Fund είναι συνδεδεμένο με τον Nasdaq-100, που εστιάζει κυρίως στον τεχνολογικό και φαρμακευτικό τομέα, ενώ το Asia Bonus Fund επενδύει σε δύο από τις πιο δυναμικές οικονομίες του κόσμου, της Κίνας, η οποία αποτελεί κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας οικονομίας και του Χονγκ Κονγκ, και συνδέεται με τους δείκτες FTSE/Xinhua China 25 και Hong Kong Hang Seng αντίστοιχα.

Τα δύο νέα Αμοιβαία Κεφάλαια, άμεσα συνδεδεμένα με την πορεία των χρηματιστηριακών δεικτών, στοχεύουν στην επιστροφή του επενδεδυμένου κεφαλαίου κατά 100% με τη λήξη της χρονικής διάρκειας επένδυσης, παρέχοντας παράλληλα ελάχιστη πρόσθετη απόδοση από 7,5% έως 18%, ανάλογα με το Αμοιβαίο Κεφάλαιο και το νόμισμα επένδυσης. Επίσης, ειδικά bonus που προσφέρουν τα δύο Αμοιβαία Κεφάλαια, παρέχουν τη δυνατότητα για υψηλότερη απόδοση.

Τα δύο αμοιβαία κεφάλαια Nasdaq Bonus Fund και το Asia Bonus Fund της σειράς CSGF της HSBC διατίθενται από 5/7/2004 μέχρι 17/8/2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα