Χ. Θεοχάρης: Ευχές και στήριξη στη νέα γ.γ. δημοσίων εσόδων

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 11:32
UPD:11:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους. Καμία κοινωνία δεν προχωράει αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια. Κοιτάμε τα προβλήματα κατάματα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας - αλίμονο αν όχι! - και προχωράμε μπροστά», τονίζει χαρακτηριστικά o Χάρης Θεοχάρης.

Τη στήριξη και τις ευχές του στη νέα γενική γραμματέα δημοσίων εσόδων (ΓΓΔΕ), Κατερίνα Σαββαΐδου, εξέφρασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο προκάτοχός της, Χάρης Θεοχάρης.

Τονίζει πως η νέα ΓΓΔΕ, έχει όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες για να πετύχει, καθώς γνωρίζει τα θέματα και έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Δηλώνει επίσης, πως θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση της κ. Σαββαΐδου.

Ο κ. Θεοχάρης, τονίζει πως θα πρέπει το έργο της να στηριχθεί και να της δοθεί ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής.

«Θα κριθεί και αυτή όπως όλοι μας, όμως ο χρόνος για αυτό δεν είναι τώρα. Τώρα προέχουν οι ευχές - σιδεροκέφαλη Κατερίνα - και η στήριξη».

«Παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους»

Ο κ. Θεοχάρης, δεν παραλείπει να αναφερθεί στους λόγους της δικής του παραίτησης, σημειώνοντας πως βλέπει και διαβάζει πολλά τα οποία «δεν έχουν κανένα νόημα».

«Παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους. Καμία κοινωνία δεν προχωράει αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια. Κοιτάμε τα προβλήματα κατάματα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας - αλίμονο αν όχι! - και προχωράμε μπροστά», τονίζει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει επίσης, πως είναι ευγνώμων γιατί εκτιμήθηκαν οι προσπάθειές και τα αποτελέσματα του δικού του έργου από τους απλούς πολίτες μέχρι τους επικεφαλής των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών.

newsroom naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα