Στη Star Alliance η Air India

Στις 11 Ιουλίου η ημερομηνία ένταξης του εθνικού αερομεταφορέα της Ινδίας
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 11:42
UPD:11:43
EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Την ένταξη της Air India στον κατάλογο των μελών της Star Alliance ενέκριναν οι CEO των εταιρειών – μελών του δικτύου στη συνεδρίαση του ανώτατου διοικητικού συμβουλίου της 23ης Ιουνίου.

Ανοίγει, έτσι, ο δρόμο στον εθνικό αερομεταφορέα της Ινδίας ώστε να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία της χώρας που προσχωρεί σε μια παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών.

Οι ομάδες ένταξης της Air India, της Star Alliance και των αεροπορικών εταιρειών μελών της είναι επιφορτισμένες πλέον με το καθήκον της ολοκλήρωσης των τελευταίων απαραίτητων εργασιών που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η Air India είναι σε θέση να προσφέρει, από την 11η Ιουλίου και έπειτα, όλα τα οφέλη που η Star Alliance παρέχει στον επιβάτη.

Σχολιάζοντας την απόφαση, ο Jeffrey Goh, COO της Star Alliance, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε εκ νέου τις διαδικασίες επανένταξης με την Air India τον Δεκέμβριο και ήδη, μόλις μισό χρόνο μετά, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την επίσημη ημερομηνία ένταξης. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες της Air India στο παγκόσμιο δίκτυό μας και να τους προσφέρουμε όλα τα οφέλη που είναι συνώνυμα με το όνομα της Συμμαχίας».

«Η Air India εργάστηκε σκληρά για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ένταξης και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στην οικογένεια της Star Alliance. Αποτελεί πράγματι τιμή και προνόμιο να είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Ινδίας που εντάσσεται στη συμμαχία. Προσμένουμε με ανυπομονησία να παρέχουμε , από την 11η Ιουλίου 2014, τα οφέλη και τα προνόμια που συνεπάγεται το όνομα της Star Alliance στους επιβάτες μας», σχολίασε από την πλευρά του ο Rohit Nandan, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Air India.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα