Αποφάσεις δ.σ. ΟΤΕ

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2001 20:15

Για το νέο εσωτερικό κανονισμό προμηθειών του οργανισμού συμφώνησε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ, λαμβάνοντας παράλληλα σημαντικές αποφάσεις για ότι αφορά τις τραπεζικές τοποθετήσεις και την τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας.

Ο νέος κανονισμος προμηθειών του οργανισμού προβλέπει ότι οι τελευταίες θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Καταργούνται οι απευθείας αναθέσεις, ενώ δημιουργείται συμβούλιο προμηθειών. Στην ουσία όπως λένε στελέχη του οργανισμού ο τρόπος προμηθειών θα αποτελεί μια επέκταση του συστήματος που έχει αναπτύξει στον τομέα αυτό η εταιρεία Cosmo-One.

Με ηλεκτρονικές διαδικασίες θα γίνονται πλέον και οι τοποθετήσεις των διαθεσίμων του οργανισμού στις τράπεζες. Το δ.σ. του ΟΤΕ συμφώνησε επίσης να υιοθετηθεί η διαδικασία εισπράξεων με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αύριο ο οργανισμός ανακοινώνει επίσημα τη νέα ημερομηνία της έκτακτης γενικής του συνέλευσης για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Στη γενική συνέλευση πέραν της αλλαγής του καταστατικού, η οποία προβλέπει την αναδιάρθρωση του ομίλου και την ενοποίηση των εταιρειών που έχουν ομοειδές αντικείμενο, θα ανακοινωθεί σχετική απόφαση για πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών του οργανισμού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα