«Top Employer Europe 2014» η British American Tobacco Hellas

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 14:14
UPD:14:30

Την κορυφαία πιστοποίηση «Top Employer Europe 2014» έλαβε η British American Tobacco Hellas από το Top Employers Institute, κερδίζοντας έτσι μια πανευρωπαϊκή διάκριση για το καλό εργασιακό της περιβάλλον.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute επιβραβεύει τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους, επιδιώκουν την ενσωμάτωση υπεύθυνων εργασιακών πρακτικών και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία κατατάσσεται μεταξύ των επιχειρήσεων με το «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον» στην Ελλάδα, στo πλαίσιο της ετήσιας αξιολόγησης «Best Workplaces Hellas».

«Η British American Tobacco Hellas είναι μία από τις λίγες, αυστηρά επιλεγμένες, εταιρείες που απέσπασε τη διάκριση “Top Employer Europe 2014”. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την αφοσίωση και τη δέσμευση της εταιρείας να αναπτύσσει τους εργαζομένους της και να τους προσφέρει ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχολιάζοντας τη διάκριση, ο Matthieu Juery, πρόεδρος δ.σ. & διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Ελλάδας, Μάλτας, Κύπρου & Ισραήλ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της αποκλειστικής και διεθνούς φήμης κοινότητας “Top Employers in Europe”. Η διάκριση μας ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι πρακτικές που υιοθετούμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα είναι ορθές και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η διαρκής επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί συνειδητή επιλογή για εμάς, διότι αναγνωρίζουμε ότι η επιχειρηματική επιτυχία και η μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στους ανθρώπους μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα