Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2004 10:36
UPD:10:38

Οι ξένες αγορές αναμένεται να προσδώσουν την τάση στη σημερινή συνεδρίαση του Χ.Α. µε την πορεία των τιµών του πετρελαίου και των ανακοινώσεων αποτελεσµάτων να καθορίζουν την πορεία της αγοράς, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με την Praxis Χρηματιστηριακή, η αγορά ενδέχεται να κινηθεί θετικά κατά τη σημερινή συνεδρίαση ακολουθώντας το ανοδικό κλείσιμο των κυριότερων αγορών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ως αποτέλεσμα της μείωσης της τιμής του πετρελαίου.

Η Intersec εκτιμά ότι η ελληνική αγορά θα κινηθεί σήμερα αντίστοιχα µε τις ευρωπαϊκές, ενώ χαρακτηρίζει θετική εξέλιξη την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους από την Intracom http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/19/970786.htm .

Αναμένει επίσης ανοδική αντίδραση της Coca Cola 3E και περαιτέρω πτώση των μετοχών ΕΛΤΕΧ – Ακτωρ εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΡ για την έκδοση ή µη νέου πιστοποιητικού διαφάνειας προς την Ακτωρ.

«Οι διεθνείς αγορές αναµένεται να κινηθούν ανοδικά σήµερα καθώς οι τιµές του πετρελαίου σηµείωσαν ελαφρά υποχώρηση χθες και η IBM ανακοίνωσε ικανοποιητικά αποτελέσµατα τριµήνου. Οι ελληνικές µετοχές πιθανό να ακολουθήσουν την τάση των διεθνών χρηµατιστηρίων. Θα περιμέναµε µια ανοδική αντίδραση από τη µετοχή του ΟΤΕ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωινό της σχόλιο η Aspis Bank.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα