Εκπτωση στα SMS από την TIM

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2004 12:48
UPD:17:43

Χαμηλότερη χρέωση στα SMS προσφέρει από σήμερα η ΤΙΜ σε όλους τους πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας free2go. Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προσφέρει αποκλειστικά σε όλους τους πελάτες της, παλαιούς και νέους, κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜfree2go τη δυνατότητα αποστολής SMS με έκπτωση 40% από την αρχική χρέωση SMS εγγραφής στο πακέτο.

Προκειμένου να αποκτήσουν την προσφορά, οι πελάτες της TIM χρειάζεται απλώς να στείλουν στείλουν τη λέξη SMS στον αριθμό 2500. Το κόστος ενεργοποίησης αντιστοιχεί σε 1,60 ευρώ, ενώ η προσφορά ισχύει για 31 ημέρες και για απεριόριστο αριθμό αποστολών SMS. Μετά τη λήξη των 31 ημερών, οι πελάτες ΤΙΜfree2go έχουν τη δυνατότητα επανενεργοποίησης της προσφοράς.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, με τη συγκεκριμένη προσφορά η ΤΙΜ προσφέρει τη χαμηλότερη χρέωση SMS στην ελληνική αγορά, αφού οι πελάτες της, κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας free2go, έχουν τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων μόνο με 0,043 ευρώ / SMS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα