Κοντά στον διορισμό νέου CEO η Microsoft;

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 10:14
UPD:10:26
REUTERS/THOMAS PETER

Το μέχρι πρότινος φαβορί για τη θέση, ο επικεφαλής της Ford Άλαν Μιούλαλι, ανακοίνωσε ότι δεν θα αναλάβει καθήκοντα CEO στον αμερικανικό κολοσσό λογισμικού (φωτογραφία αρχείου).

Κοντά στον διορισμό νέου διευθύνοντος συμβούλου βρίσκεται η Microsoft, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην εταιρεία την οποία επικαλείται το Reuters.

Ωστόσο, το μέχρι πρότινος φαβορί για τη θέση, ο επικεφαλής της Ford Άλαν Μιούλαλι, ανακοίνωσε ότι δεν θα αναλάβει καθήκοντα CEO στον αμερικανικό κολοσσό λογισμικού.

Η ανακοίνωση αυτή του Μιούλαλι αναζωπύρωσε τις εικασίες σχετικά με το ποιο θα είναι το νέο αφεντικό στη Microsoft, μετά τον αποκλεισμό και ενός άλλου υποψηφίου τον περασμένο Δεκέμβριο, του Στιβ Μόλενκοφ της Qualcomm.

Τον προηγούμενο μήνα η Microsoft ανέφερε πως αναμένει να διορίσει νέο CEO στις αρχές του 2014. Η εταιρεία αναζητεί τον διάδοχο του Στιβ Μπάλμερ, ο οποίος ανακοίνωσε τον Αύγουστο τα σχέδιά του να συνταξιοδοτηθεί.

Πηγές προσκείμενες στο θέμα ανέφεραν στο Reuters ότι η Microsoft έχει καταλήξει σε μερικούς υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής της Nokia, Στίβεν Έλοπ.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα