Η Inform Λύκος στο ΣΜΕΧΑ

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2004 10:16

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στα μέλη του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2004 η Inform Λύκος. Εκ μέρους της εισηγμένης εταιρείας παρευρέθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Οικονομικός Διευθυντής και ο Κωνσταντίνος Λάγιος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας.

«Η περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Λύκος στην ελληνική αγορά», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Λάγιος, «θα προκύψει μέσα από τις σημαντικές νέες δραστηριότητες που προωθούμε. Η έγχρωμη ψηφιακή τεχνολογία για την εκτύπωση statements, λογαριασμών και κάθε είδους μεταβλητή εκτύπωση, και η υπηρεσία Total Forms Management για τη συνολική διαχείριση των εντύπων μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού είναι οι νέες προτάσεις μας που αναμένουμε να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς και του ανταγωνισμού στον κλάδο. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τη ρουμανική αγορά, η παρουσία μας ενισχύεται με σημαντικές επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις. Ήδη έχει αποκτηθεί οικόπεδο 83 στρεμμάτων και σύντομα ξεκινά η κατασκευή του κτηρίου. Τέλος, αναμένουμε τη νέα χρονιά να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας για είσοδο σε μια ακόμη αγορά του εξωτερικού».

«Η εντυπωσιακή βελτίωση στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου», όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, «οφείλεται τόσο στις προσπάθειες μείωσης του κόστους όσο και στην ανάληψη σημαντικών νέων έργων βάση μακροχρόνιων συμβάσεων. Ειδικά σε ότι αφορά την κερδοφορία του Ομίλου η θετική εξέλιξη είναι ξεκάθαρη. Ενδεικτικά τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στο τρίτο τρίμηνο είναι αυξημένα κατά 38% έναντι του 2ου και κατά 57% έναντι του πρώτου τριμήνου. Επίσης, τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας στο τρίτο τρίμηνο του 2004 είναι βελτιωμένα κατά 102,3% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2003. Ο βασικός μας στόχος πλέον είναι η διατήρηση της θετικής πορείας του τρίτου τριμήνου και στο επόμενο τρίμηνο, κάτι που φαίνεται ότι θα επιτευχθεί».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα