Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2004 10:23
UPD:10:26

Intersec: «Ανοδικά κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους µε τις τράπεζες να σηµειώνουν σηµαντικά κέρδη. Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε µε κέρδη 0,40% στις 2.699,52 µονάδες (υψηλό τριετίας) ενώ η αξία συναλλαγών έφτασε τα €171 εκατ. ευρώ από τα οποία τα € 21 εκατ. αφορούσαν προσυµφωνηµένες συναλλαγές. Εκτιµούµε ότι η αγορά σήµερα θα κινηθεί νευρικά γύρω από το επίπεδο των 2.700 µονάδων.

Intracom: Περαιτέρω πτώση την καθιστά αγοραστική ευκαιρία εν όψει της επιστροφής κεφαλαίου που αναµένεται να αποφασίσει σήµερα η γενική συνέλευση των μετόχων».

Marfin Analysis: «Οι νέες εξελίξεις για το ασφαλιστικό των τραπεζών πιθανόν να συνεχίσουν να επηρεάσουν την ελληνική αγορά µε τις διεθνείς αγορές επίσης να προσδίδουν την τάση».

Aspis Bank: «Ο Γενικός ∆είκτης απέτυχε χθες να διατηρηθεί σε επίπεδα άνω των 2.700 µονάδων καθώς οι µετοχές σηµαντικών εταιρειών, όπως Εθνικής Τράπεζας, ∆ΕΗ και ΟΤΕ, απέτυχαν να διατηρήσουν τα υψηλά της ηµέρας. Θεωρούμε πιθανή µια προσπάθεια διάσπασης αυτού του ορίου σήµερα, καθώς οι διεθνείς αγορές αναµένεται να κινηθούν θετικά µετά το θετικό κλείσιµο της Wall Street».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα