Coca-Cola 3E: Αλλάζει ο τρόπος διανομής προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 16:30
UPD:16:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ

Αλλάζει και στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη Ελλάδα, ο τρόπος διανομής των προϊόντων της Coca-Cola Τρία 'Εψιλον, τα οποία πλέον θα μεταφέρονται μέσω εξωτερικών συνεργατών (φορτηγών δημόσιας χρήσης).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν υλοποίησης μελετών και αναλύσεων αγοράς, που πραγματοποιήθηκαν υπό το πρίσμα των δυσμενών συνθηκών στην αγορά και με γνώμονα πάντα τη στρατηγική της επιλογή να διατηρήσει ισχυρή και σταθερή παρουσία στην Ελλάδα.

Τα αρμόδια στελέχη της Coca-Cola 3E ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι η αλλαγή αυτή στον τρόπο διακίνησης, ο οποίος εφαρμόζεται ήδη από πολλές μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, δεν επηρεάζει «τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (αποθήκη, πωλήσεις και άλλα υποστηρικτικά τμήματα), που θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ή την υπόλοιπη Ελλάδα». Διαβεβαίωσαν, εξάλλου, ότι «η εταιρεία έχει λάβει μέριμνα για να διασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για τους 33 εργαζόμενους στο τμήμα διακίνησης στης Θεσσαλονίκης».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρεία, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι ήδη σήμερα κοινοποιήθηκαν απολύσεις σε 12 εργαζομένους στο τμήμα διακίνησης, ενώ άλλες 11 έχουν προγραμματιστεί για αύριο και οι υπόλοιπες για την 1η Νοεμβρίου. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν σήμερα γενική συνέλευση, στις 3 μετά το μεσημέρι, προκειμένου να λάβουν τις αποφάσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στις απολύσεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΕΕ



Σχολιασμένα