Coca-Cola 3E: Επισκευαστικές εργασίες σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 11:38
UPD:11:42

Το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!» υλοποιεί και φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσω του προγράμματος αυτού, η εταιρεία θα αναλάβει την πραγματοποίηση βελτιωτικών και επισκευαστικών εργασιών σε πέντε σχολεία της Θεσσαλονίκης. Όπως το 2012 έτσι και φέτος, το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Η επιλογή των σχολείων στα οποία θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες και φέτος έγινε μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook και μέσα από ειδικά έντυπα ψηφοφορίας σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες Δήμους. 

Μεγάλος νικητής φέτος αναδείχθηκε το 14ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, συγκεντρώνοντας 8.114 ψήφους, στο οποίο ξεκινούν άμεσα οι εργασίες, προκειμένου οι μαθητές του σχολείου να παραλάβουν ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον με τη νέα σχολική χρονιά.

Επιπλέον, βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία 1o & 14ο Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου, 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Δημοτικό Δρυμού και 1ο & 2ο Δημοτικά Φιλύρου, που αναδείχθηκαν πρώτα σε ψήφους στους Δήμους Κορδελιού-Εύοσμου, Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας-Χορτιάτη αντίστοιχα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ουσιαστική δέσμευσή της για την αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών όπως αυτό των σχολικών κτιρίων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΕΕ



Σχολιασμένα