Σύμβαση 5,7 εκατ. ευρώ στην Κίνα υπέγραψε η Intracom

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2003 13:06

Ενα χρόνο μετά το λειτουργία του γραφείου αντιπροσωπείας στο Πεκίνο, η Ιntracom υπέγραψε την πρώτη της μεγάλη σύμβαση ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για συστήματα ψηφιακής ραδιομετάδοσης (Intralink).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις τελευταίες εβδομάδες η Ιntracom έχει υπογράψει επιπλέον συμβάσεις εξαγωγής τηλεπικοινωνιακού υλικού (συστήματα πρόσβασης συνδρομητών) συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ, τόσο στη Ρωσία, Ινδονησία, Ιορδανία, Υεμένη όσο και σε νέες αγορές, όπως η Ισλανδία, η Συρία, το Εκουαδόρ, η Κόστα Ρίκα και άλλες.

Οι τελευταίες αυτές εξαγωγικές επιτυχίες, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εντάσσονται στην στρατηγική της Ιntracom για την εξάπλωσή της στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών, την καθιέρωσή της ως τηλεπικοινωνιακή βιομηχανία πρώτου μεγέθους και την αναγνώριση της ως αξιόπιστου προμηθευτή από τους διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς.

Η οικογένεια των προϊόντων της Ιntracom, που αφορούν το συνδρομητικό δίκτυο πρόσβασης «εκπροσωπείται» σήμερα σε 55 χώρες του κόσμου, πορεία που θα επιταχυνθεί σημαντικά εντός του τρέχοντος έτους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα