Εργο 90 εκατ. ευρώ στην Ιntrasoft International από την Ε.Ε.

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2003 13:52

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα υπηρεσιών πληροφορικής, προϋπολογισμού 90.000.000 ευρώ, ανέλαβε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom, σε συνεργασία με τις Siemens και Getronics, μετά από συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό της Γενικής Διεύθυνσης «Προσωπικό και Διοίκηση-Πληροφορική» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το έργο IT Support Services (ITSS) ήταν το μεγαλύτερο και από τα σημαντικότερα έργα ανάθεσης σε υποπρομηθευτές (outsourcing) που δημοπρατήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το ITSS αφορά στο σχεδιασμό και παροχή μίας καινοτόμου ολοκληρωμένης υπηρεσίας υποστήριξης χρηστών, συστημάτων και υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι προβλεπόμενες υπηρεσίες θα προσφέρονται στο σύνολο των 25.000 χρηστών (υπαλλήλων και εσωτερικών συνεργατών) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα καλύπτουν όλα τα κτίρια και το προσωπικό της σε Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο, γραφεία JRC(Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο), Στρασβούργο και Δουβλίνο.

Το ITSS ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2002 και είναι διάρκειας 5 χρόνων. Προβλέπεται ότι θα απασχολεί πλέον των 200 μηχανικών και τεχνικών πληροφορικής ετησίως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα