Β. Κορκίδης: Διεσώθη το επίδομα γάμου - Απομονώνεται ο ΣΕΒ

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:00
UPD:16:11
EUROKINISSI

«Η υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο "παρά ένα" και με "μείον ένα" κοινωνικό εταίρο σημαίνει ότι από αύριο δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα», παρατήρησε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης, επικρίνοντας ταυτόχρονα τη στάση του ΣΕΒ.

«Η υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο "παρά ένα" και με "μείον ένα" κοινωνικό εταίρο σημαίνει ότι από αύριο δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα», παρατήρησε ο κ. Κορκίδης, για να σημειώσει με νόημα πως η ΕΓΣΣΕ δεν αντικαθίσταται από κανένα «πρωτόκολλο συμφωνίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Υπογράφηκε η ΕΓΣΣΕ χωρίς τον ΣΕΒ

Υπογράφηκε η ΕΓΣΣΕ από του εργοδοτικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους με εξαίρεση τον ΣΕΒ ο οποίος πρότεινε αντ'αυτής ένα ''Πρωτόκολλο Συμφωνίας επί βασικών θεμάτων και αρχών''.

Ο ΣΕΒ με την άρνησή του να υπογράψει, απομονώνεται από τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι διεσώθη το επίδομα γάμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα