Χωρίς προβλήματα η λειτουργία των ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 09:42
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη, τα ΑΤΜ είναι πλήρως εφοδιασμένα με μετρητά προκειμένου να ανταποκριθούν πλήρως στις καθημερινές ανάγκες των πελατών τους.

Χωρίς προβλήματα λειτουργούν τα ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών που λειτουργούν στην χώρα μας, τα υποκαταστήματα των οποίων θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο, μετά από τη σχετική απόφαση των κυπριακών αρχών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κίνηση στα ΑTM των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Αναστάτωση και έντονη ανησυχία προκάλεσε η απόφαση του Eurogroup για τις τράπεζες στην Κύπρο, με αποτέλεσμα πολλοί καταθέτες να σπεύσουν στις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα και να κάνουν αναλήψεις μικρών ή μεγαλύτερων ποσών. Οι απόφαση αυτή προκαλεί πολλές αντιδράσεις που θα ξεκινήσουν αύριο με συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΤΟΕ από εργαζόμενους στην Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη, τα ΑΤΜ είναι πλήρως εφοδιασμένα με μετρητά προκειμένου να ανταποκριθούν πλήρως στις καθημερινές ανάγκες των πελατών τους.

Γ. Στουρνάρας: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα

Οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα μετά το τέλος του Eurogroup

Σε δηλώσεις του, αργά χθες το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επανέλαβε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για τους Έλληνες καταθέτες, είτε έχουν τα χρήματά τους σε κυπριακές είτε σε ελληνικές τράπεζες, είτε σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Eurogroup για επιβολή τέλους δεν αφορά τις καταθέσεις που υπάρχουν στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα