Starwood: 50 νέα ξενοδοχεία σε 5 έτη στην Ευρώπη

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 15:23

Τα σχέδιά του να ενισχύσει κατά 30% την παρουσία του στην Ευρώπη αποκάλυψε ο ξενοδοχειακός κολοσσός Starwood, ο οποίος σκοπεύει να ανοίξει 50 νέα ξενοδοχεία μέσα στην επόμενη πενταετία.

Εντός του έτους, η Starwood θα εγκαινιάσει εννέα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, ενώ από κοινού με τους συνεργάτες της, θα προβεί σε επενδύσεις άνω των 200 εκατ. δολαρίων για την ανακαίνιση της αλυσίδας ξενοδοχείων Luxury Collection.

«Η Ευρώπη εξακολουθεί να περιλαμβάνει πολλούς από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς του κόσμου και να προσελκύει τουρίστες από όλη την υφήλιο», δήλωσε ο Σάιμον Τέρνερ, πρόεδρος του τμήματος διεθνούς ανάπτυξης.

«Υπάρχει ισχυρή ζήτηση για όλες τις επωνυμίες μας στην [ευρωπαϊκή] ήπειρο και, μετά από πολλά χρόνια περιορισμένης προσφοράς, βλέπουμε ισχυρή δυναμική στην υπογραφή συμφωνιών τόσο στις εδραιωμένες όσο και στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές», συμπλήρωσε.

Τη Δευτέρα, η Starwood αποκάλυψε τα σχέδιά της να διπλασιάσει τα ξενοδοχεία της στη Μέση Ανατολή σε 90 από 45, εντός πέντε ετών, ακολουθώντας τη ραγδαία επέκταση των ανταγωνιστών της στην περιοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα