Πρώτη επίσημη παρουσίαση του Microsoft Windows Server 2003 στην Ελλάδα

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2003 14:08

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Athens Hilton η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Microsoft Windows Server 2003 στην Ελλάδα.

Εκτός από τον Windows Server 2003, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το Visual Studio.NET 2003, ενώ υπήρχαν και ειδικές ενότητες για την ενημέρωση των IT Professionals και Software Architects & Developers.

Κορυφαίος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Hewlett Packard, χρυσοί χορηγοί οι εταιρείες Altec, Dell, Info-Quest, Intel και Vodafone, ενώ αργυροί χορηγοί οι Ideal, LogicDIS, Modus, Unisystems, Viewsonic και Compact SA. Επίσης, η εφημερίδα Ημερησία καθώς και τα περιοδικά Ne.O, NetFax/ NetWeek και PC Magazine ήταν χορηγοί επικοινωνίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η υψηλή προσέλευση στην εκδήλωση, η οποία έφθασε τα 2.000 άτομα, αποδεικνύει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς για τις νέες τεχνολογικές προτάσεις της εταιρείας, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις για μεγαλύτερα έργα με μικρότερους προϋπολογισμούς

«Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας πλατφόρμα Windows Server που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Ο Windows Server 2003 αποτελεί ένα πραγματικό επίτευγμα χάρη στην υψηλή ποιότητα, την άριστη απόδοση και την άνευ προηγουμένου αξία που προσφέρει για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στην ελληνική αγορά, που είμαστε σίγουροι ότι θα τον υποδεχθεί εξίσου θερμά όπως και οι πελάτες μας στις άλλες χώρες», δήλωσε ο κ. Χρήστος Τσάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Hellas.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα