Διανομή μερίσματος 0,20 ευρώ ανά μετοχή της Intracom

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003 17:23

Διανομή μερίσματος 0,20 ευρώ ανά μετοχή από τα κέρδη του 2002, που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 4%, ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Intracom.

Παράλληλα, εξέλεξε νέο εννεαμελές δ.σ., απαρτιζόμενο από τους κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη, Κωνσταντίνο Δημητριάδη, Κωνσταντίνο Τσουκαλίδη, Φερονίκη Τζαβέλλα, Γεώργιο Δεληγιάννη, Γεώργιο Αννινο, Δημήτριο Κλώνη, Χρήστο Χαλκιά, Δημήτριο Χατζηγρηγοριάδη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Σωκράτης Κόκκαλης, αναφέρθηκε στον «πόλεμο που δέχεται ο ίδιος και η εταιρεία», επισημαίνοντας ότι «οι επιθέσεις ανάγονται στην σφαίρα της φροϋδικής παραψυχολογίας».

Ο κ. Κόκκαλης υποστήριξε: «μας αποκαλούν "εθνικούς προμηθευτές", για να μας υποβιβάσουν. Είμαστε περήφανοι, γιατί έχουμε κατορθώσει να είμαστε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ευρώπης. Εμείς είμαστε πολέμιοι των εθνικών μιζαδόρων. Την περίοδο 1988-2002 η Intracom πραγματοποίησε πωλήσεις περίπου 8 δισ. ευρώ. Οι ροές προς το ελληνικό δημόσιο ανήλθαν σε 3,5 δισ. ευρώ, ξεπερνούν δηλαδή το 45% του συνολικού μας κύκλου εργασιών. Αυτή είναι μία απάντηση σε αυτούς που μας λένε κρατικοδίαιτους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα