Αφοι Μεσοχωρίτη: Μέρισμα 0,03 ευρώ ανά μετοχή

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003 17:35

Μέρισμα 0,03 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η σημερινή γενική συνέλευση της Αφοι Μεσοχωρίτη Α.Τ.Ε, παρά το γεγονός ότι από τη συγχώνευση με απορρόφηση της Ποσειδωνία Α.Ε., προέκυψε χρεωστική διαφορά 3,6 εκατ. ευρώ (goodwill).

Οπως είπε ο πρόεδρος Αθανάσιος Μεσοχωρίτης, η εταιρεία θα προχωρήσει, από μόνη της, στη σταδιακή αξιοποίηση του οικοπέδου, έκτασης 16,5 στρεμμάτων που έχει στην ανατολική έξοδο της Θεσσαλονίκης. Ηδη έχει αρχίσει η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης και σε πρώτη φάση, με επένδυση περίπου 1,6 εκατ. ευρώ, θα δομηθούν περί τα 1.200-1.500 τ.μ. για να κατασκευασθεί κτίριο στο οποίο θα μεταστεγασθεί η εισηγμένη. Η μελέτη ωστόσο θα προβλέπει τη δόμηση 3.500 τ.μ., καθώς χώροι θα διατεθούν για επαγγελματική χρήση σε τρίτους.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις θυγατρικές, τονίσθηκε ότι έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες για να αποκτήσει η ΑΝΤΕΚΑΤ, που μέχρι σήμερα ασχολείται με ιδιωτικά έργα, το πτυχίο της 3ης τάξης. Η ΕΧΕΔΩΡΟΣ, εταιρεία με πτυχίο 3ης τάξης, εκτελεί έργα συνολικού προϋπολογισμού 14,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα