Μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή της Κυριακίδης Μάρμαρα

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2003 17:16

Τη διανομή μερίσματος 0,08 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της FHL Η. Κυριακίδης-Μάρμαρα, Γρανίτες, ενώ ενέκρινε και το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με την κατά 100% θυγατρική της FHL ΣΙΝΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία, όπως είπε ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος Ηλίας Κυριακίδης, ολοκληρώνει το εμπορικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης με την άμεση λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων (αποθήκη, εκθετήριο, διανομές). Τα κέντρα διανομής Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα προωθούν πέρα από τα παραδοσιακά προϊόντα μαρμάρου και τα νέα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία (σοβάδες & κόλλες).

Επίσης, αναδιοργανώνεται το εμπορικό δίκτυο του εξωτερικού, με περιορισμό της αυτόνομης παρουσίας της εταιρείας, καθώς ο τζίρος δεν υπερβαίνει τα 2-3 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η FHK Κυριακίδης, θα προχωρήσει, σε αναδιάρθρωση του τραπεζικού της δανεισμού.

Σε ό,τι αφορά στην FHL Mermeren Kombinat Ad Prilep, που έχει καταθέσει στο Χ.Κ.Θ. το φάκελο εισαγωγής της στην ΕΑΓΑΚ με διάθεση του 10% του μετοχικού της κεφαλαίου μέσω των ΕΛΠΙΣ, τονίσθηκε ότι αναμένεται, μέχρι το Σεπτέμβριο, να έχουν αντληθεί κεφάλαια περίπου 3- 3,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΚΤΙΝ



Σχολιασμένα