Υπηρεσία ασύρματης πρόσβασης στο Ιντερνετ από την OTEnet

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2003 16:51

Η OTEnet ανακοίνωσε τη διάθεση της υπηρεσίας «OnWireless», για ασύρματη πρόσβαση (WLAN) στο Διαδίκτυο, με τη δημιουργία Wi-Fi hotspots σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, αεροδρόμια και συνεδριακούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Τα hotspots είναι τεχνολογικά προηγμένοι χώροι στους οποίους προσφέρεται η δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο από συσκευές φορητών υπολογιστών (laptops, PDAs κτλ).

Η OTEnet θα παρέχει την υπηρεσία στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο ξενοδοχείο Sofitel, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (ΥΠΑ), στα ξενοδοχεία Πεντελικόν, Club Hotel Casino Loutraki, και Grand Resort Lagonissi. Σύντομα, θα λειτουργήσουν και νέα hotspots, όπως η Αίγλη Ζαππείου, το ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη κ.α.

Η υπηρεσία λειτουργεί με μία κάρτα προπληρωμένου χρόνου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα hotspots που έχει δημιουργήσει η OTEnet, ή με τα οποία είναι συμβεβλημένη. Η κάρτα θα διατίθεται στην τιμή των 10 ευρώ από τα καταστήματα της ΟΤΕnet και από τα hotspots από τέλη Σεπτεμβρίου. Η κάθε κάρτα αντιστοιχεί σε συνολικό χρόνο πρόσβασης στο Internet τριών ωρών, ενώ η τιμολόγηση γίνεται ανά λεπτό. Η διάρκεια χρήσης της κάρτας είναι ένας μήνας μετά την αρχική ενεργοποίηση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα