Expert Ελλάς: Στόχος η ισχυροποίηση του δικτύου στην Αθήνα

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2003 16:51

Η ισχυροποίηση του δικτύου καταστημάτων στην Αθήνα αποτελεί βασικό στόχο της διοίκησης της Expert Ελλάς ΑΕ, μετά τη συμφωνία συνεργασίας με την εισηγμένη Εικόνα-Ηχος που επετεύχθη την περασμένη εβδομάδα. Ως αποτέλεσμα της νέας συμφωνίας, η Εικόνα-Ηχος συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της θυγατρικής της Expert Ελλάς, Expert Προμηθευτική ΑΕ, καθώς προχώρησε στην αγορά μετοχών ποσοστού 4% -αξίας 30.000 ευρώ- με δικαίωμα αγοράς μετοχών ποσοστού έως 7%.

Οπως επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Expert Ελλάς Μιχάλης Κουσκουρίδας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, βάσει της νέας συμφωνίας η Εικόνα-Ηχος αποτελεί πλέον μέλος του δικτύου καταστημάτων με το σήμα Expert που αποτελείται από 87 επιχειρήσεις. Με 117 σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα η Expert αναδεικνύεται, όπως αναφέρθηκε, σε δεύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με συνολικό κύκλο εργασιών 170 εκατ. ευρώ και μερίδιο αγοράς 15%.

Η Expert Ελλάς στοχεύει επίσης στην επέκταση της θυγατρικής του Ομίλου, OIKOSET, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου κουζίνας. Σήμερα η εταιρία διαθέτει έξι σημεία πώλησης και στόχος είναι έως το τέλος του 2004 να λειτουργήσουν πέντε νέα καταστήματα. Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας μελετά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό αρχίζοντας συζητήσεις από την Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα