Η Κλωνατέξ για την επιβολή προστίμου από την Ε.Κ.

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2003 14:30

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. μόλις πληροφορήθηκε για την επιβολή προστίμου ύψους € 1,3 εκατ. από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε εταιρείες του Ομίλου, στη μητρική εταιρεία ΒΙΟΛΑΝ και στον Πρόεδρο κ. Θωμά Λαναρά, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών του Ομίλου δηλώνουν ότι δεν έχουν προβεί σε καμμία παράβαση και ότι θα προχωρήσουν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την διακαίωσή τους, την προστασία των συμφερόντων των μετόχων, των εργαζομένων, καθώς και την αποκατάσταση της φήμης του Ομίλου.

Για τους λόγους αυτούς, δε θεωρούμε σκόπιμο σε αυτή τη φάση να σχολιάσουμε την εν λόγω απόφαση, πέραν του να εκφράσουμε τη λύπη και την απορία μας για το πως είναι δυνατό να βάλλεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές περιόδους ο μεγαλύτερος κλωστοϋφαντουργικός όμιλος της χώρας, που απασχολεί 4.000 εργαζόμενους και απορροφά πέραν του 25% της εγχώριας παραγωγής βάμβακος, με 24 λειτουργικές μονάδες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κλωστοϋφαντουργίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα