Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Ιατρικό Αθηνών

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2002 11:53

Στην συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των θυγατρικών του εταιρειών.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Γιώργος Αποστολόπουλος

Πρόεδρος του διοκητικού συμβουλίου είναι ο Γεώργιος Αποστολόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Βασίλης Αποστολόπουλος και μέλος η Θεοδώρα Νεζερίτη. Τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Σωτήρης Ράπτης, ο καθηγητής του διευθυντής της Σχολής Management του London School of Economics Peter Abell και ο καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Center of International Business and Management του Πανεπιστημίου του Cambridge Χρήστος Πιτέλης.

Η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου, ανταποκρίνεται πλήρως στους κανόνες εταιρικής λειτουργίας που η εταιρεία «Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ» έχει οικειοθελώς υιοθετήσει και έχουν σαν αμετακίνητο στόχο τη διαφάνεια, τη διαφύλαξη των συμφερόντων όλων όσοι συνδέονται με την εταιρεία, καθώς και το σημαντικότερο, τη διατήρηση και βελτίωση της αξιοπιστίας της εταιρείας διεθνώς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα