Απάντηση Μισελέν στις καταγγελίες ΓΕΝΟΠ για το τέλος ακινήτων

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 12:11

Στις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ περί απαλλαγής της από την καταβολή του τέλους ακινήτων, απάντησε με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ AEBE.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία κάνει λόγο για «δυσφημιστικές κατηγορίες» και διαβεβαιώνει ότι σε αντίθεση με όσο ισχυρίστηκε η ΓΕΝΟΟΠ, κατέβαλε σύννομα το τέλος ΕΕΤΗΔΕ για το 2011, ενώ αναμένει να λάβει από τη ΔΕΗ το αντίστοιχο τέλος για το 2012. Σημειώνει μάλιστα πως όλα τα σχετικά παραστατικά σχετικά με την πληρωμή του τέλους, «βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου».

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη μη σύννομη/ανακριβή καταγγελία περί απαλλαγής της εταιρείας μας από την καταβολή του αναλογούντος τέλους ακινήτων στη ΔΕΗ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μισελέν και αφού υπογραμμίζεται πως η εν λόγω δυσφημιστικού περιεχομένου δημοσίευση είναι «πλήρως ανακριβής και αναληθής», ζητείται αφενός η άμεση διαγραφή και διόρθωση της από όλα τα μέσα ενημέρωσης -«καθώς προσβάλλει κατάφωρα το κύρος και τη φήμη της εταιρείας»- και αφετέρου η διάψευση της από μέρους της ΓΕΝΟΠ.

Καταλήγοντας, η εταιρεία δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της «για την αποκατάσταση του κύρους και της φήμης της, που έχουν πληγεί σοβαρά με την ως άνω αδικαιολόγητη και μη σύννομη καταγγελία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα