Conergy: Αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών στην Τουρκία

Χορηγός στο συνέδριο TIREC 2012 - Solar Turkey η εταιρεία
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 12:34
UPD:12:36

Αργυρός χορηγός και εκθέτης στο 4ο συνέδριο ηλιακής ενέργειας «Solar Turkey 2012 - Project Development & Manufacturing Opportunities in Turkey's Solar Power Market», που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2012, ήταν η Conergy.

Η εταιρεία συμμετείχε στο συνέδριο, κύριο θέμα του οποίου ήταν η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω τεχνολογιών ΑΠΕ, θέλοντας να διερευνήσει περαιτέρω τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Τουρκία.

«Η Τουρκία αποτελεί μια ανερχόμενη αγορά και οι προοπτικές ανάπτυξης διαφαίνονται λαμπρές και πολλά υποσχόμενες. Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης προκειμένου να διερευνήσουμε τις επιχειρηματικές μας ευκαιρίες και να συνάψουμε τις απαραίτητες συνεργασίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος.

«Αυτή η προσπάθεια κινείται στη σωστή κατεύθυνση και πιστεύω ότι θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη για όλους. Με την παρουσία μας εδώ καταφέραμε να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την τουρκική αγορά ηλιακής ενέργειας μέσα από συναντήσεις με εκπροσώπους της τουρκικής κυβέρνησης και της αγοράς», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα