Σύσκεψη στο υπ. Εργασίας για το εργοστάσιο της Stabilton στο Κρανίδι

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2002 15:59

Τριμερής σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπό την προεδρία του υφυπουργού Ελευθέριου Τζιόλα με εκπροσώπους της διοίκησης της επιχείρησης Stabilton, και της ΓΣΕΕ, της ΟΒΕΣ, και του Σωματείου Εργαζομένων.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το μέλλον του εργοστασίου (πρώην Μακεδονικά Κλωστήρια στο Κρανίδι), μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση το τελευταίο διάστημα.

O υφυπουργός έδωσε διορία στη διοίκηση της επιχείρησης (κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη), μέχρι τις 15-09-2002 προκειμένου να εξοφλήσει τις οφειλές δεδουλευμένων των εργαζομένων και μέχρι τις 30-9-2002 να διαμορφώσει πλήρη πρόταση και να την θέσει σε εφαρμογή για το μέλλον της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι διατύπωσαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν για την βιωσιμότητα της επιχείρησης, σε περίπτωση όμως που η διοίκηση δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της είναι αναγκασμένοι να αντιδράσουν και να προβούν σε ενέργειες και προς την διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, δεδομένου ότι η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και προς την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία φέρεται να κατέχει το 29% στην σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα