Intralot: Διετής επέκταση του συμβολαίου στο Οχάιο

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 15:33
UPD:17:11

Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης του πρώτου διετούς συμβολαίου με τη Λοταρία του Οχάιο, η Intralot υπέγραψε την πρώτη από τις συνολικά τέσσερις διετείς ανανεώσεις που προβλέπονται.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, τα δύο έτη αποτελούν τη μέγιστη περίοδο διάρκειας συμβολαίου που επιτρέπει η νομοθεσία του Οχάιο. Το επταμελές Ελεγκτικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Οχάιο ψήφισε ομόφωνα την επέκταση του συμβολαίου με την Intralot.

Σύμφωνα με την επέκταση του συμβολαίου, η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει τον υπάρχοντα εξοπλισμό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες, ενώ θα προσθέσει και νέα τερματικά αυτόματης πώλησης (self-service), καθώς και πρωτοποριακές διαφημιστικές οθόνες στα σημεία πώλησης, ώστε να αυξήσει περαιτέρω τη συνεισφορά της Λοταρίας στο Ταμείο για την Εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι κατά τους πρώτους έντεκα μήνες του οικονομικού έτους, η Λοταρία του Οχάιο συνεισέφερε συνολικά στο Ταμείο για την Εκπαίδευση 25,6 εκατ. δολάρια, περισσότερα απ' όσα είχαν προϋπολογισθεί. Οι συνολικές πωλήσεις του οικονομικού έτους μέχρι το Μάιο αυξήθηκαν κατά 105 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 4,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υλοποίηση του έργου ανάπτυξης πρωτοποριακής τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών από την Intralot στο Οχάιο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διετίας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι αυτό το συμβόλαιο επιφέρει μεγάλη αξία στην Πολιτεία του Οχάιο», δήλωσε ο Διευθυντής της λοταρίας, κ. Dennis Berg.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot USA, κ. Tom Little, ανέφερε από την πλευρά του: «Η ομόφωνη απόφαση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο να επεκτείνει το συμβόλαιο με την Intralot ενδυναμώνει περαιτέρω την αποδεδειγμένα άριστη συνεργασία που έχουμε με τη Λοταρία του Οχάιο, προς όφελος της εκπαίδευσης στην Πολιτεία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα