Βιοχάλκο-Μίσθωση ακινήτου σε όμιλο Δασκαλαντωνάκη

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2002 17:23

Στην υπογραφή σύμβασης με τον Ομιλο Δασκαλαντωνάκη προχώρησε σήμερα η Βιοχάλκο, που αφορά στη μίσθωση του ακινήτου της συνδεδεμένης εταιρΕίας ΞΕΝΚΑ ΑΕ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΞΕΝΚΑ επέλεξε την μίσθωση του ακινήτου της έναντι της ανακατασκευής του ως ξενοδοχείου και της ανάθεσης της διαχείρισής του σε διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα, λύση που είχε διερευνήσει και ανακοινώσει παλαιότερα η Βιοχάλκο.

Ειδικότερα, τον περασμένο Μάϊο η Βιοχάλκο είχε προχωρήσει στην υπογραφή μνημόνιου συναντίληψης (Memorandum of Understanding) με την Hilton International. Σύμφωνα με αυτό θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία ενός δεύτερου ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου θα αναλάμβανε η Hilton International για λογαριασμό της Βιοχάλκο.

Βάσει της νέας συμβασης, ο Ομιλος Δασκαλαντωνάκη αναμένεται να λειτουργήσει στο κτίριο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο εκτιμάται ότι θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση της πλατείας Καραϊσκάκη και θα ενισχύσει τις ανάγκες φιλοξενίας των επισκεπτών της Αθήνας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα